Jo vaig anar a escola a Manresa

Tu també vas anar-hi? Vas treballar-hi com a mestre o tens fills escolaritzats?

Vine a l’Espai Memòries, al Museu Comarcal de Manresa, i participa en la recercacol·lectiva sobre la història de l’educació a la nostra ciutat.

Històries per a explicar: Aportació d’objectes i documents.

Tens material escolar, objectes personals, fotografies, quaderns, llibres de text, etc, de quan vas anar a escola?
A l'Espai Memòries estem elaborant un arxiu amb aportacions de materials i experiències relacionades amb l'educació a Manresa des de principis del segle XX.
Pots fer-ho arribar a l'Espai Memòries fins el 17 d'abril, de dijous a diumenge de 10 a 14h, i divendres i dissabte també de 17 a 20h.
Debats oberts: Sessions participatives per a treballar a l’entorn de la memòria del sistema educatiu. Et convidem a participar a un seguit de trobades on avis, àvies, adults, adolescents, nens i nenes puguem compartir experiències i conversar sobre els canvis dels models educatius a Manresa al llarg del segle XX i XXI.

Les converses seran els dijous 17 de Febrer, 17 de març i 14 d’abril , a les 19h a l'Espai Memòries. Totes les aportacions contribuiran a conèixer millor la història del segle XX de la ciutat i a enriquir l’exposició de la primera temporada de l’Espai Memòries, que es presentarà el dijous 9 de juny

T’HI ESPEREM!
Museu Comarcal de Manresa
Via Sant Ignasi, 36 – 40,
Tel/Fax: 93 874 11 55